Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en beheren van pensioenregelingen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Omdat we er zoveel vanaf weten, kunnen we u ook een gedegen advies geven. Dat is dan ook precies wat wij dagelijks doen: adviseren aan ondernemers, directeur-grootaandeelhouders (DGA’s), ondernemingsraden en HR-adviseurs. Behalve specialisten zijn we ook nuchtere Noorderlingen, wars van wollige taal, ingewikkelde constructies en verborgen kleine lettertjes.

Pensioen en arbeidsongeschiktheid; voor uw medewerkers zijn het vaak abstracte begrippen, die pas écht betekenis krijgen als ze de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken.

Maar wat als dan blijkt dat het niet goed geregeld is? Als ondernemer loopt u risico op een pensioengat. En hoe is het pensioen van uw medewerkers geregeld? Wat gebeurt er als ze arbeidsongeschikt raken? Om nare scenario’s te voorkomen, kunt u het beter naar behoren regelen. Want ook dat is goed werkgeverschap!

Daarbij helpen wij u graag: samen brengen we in kaart wat de wensen en mogelijkheden zijn voor u en/ of voor uw medewerkers. Helder, begrijpelijk en zonder poespas.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!