Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en beheren van verzekeringen voor bedrijven. Onze adviseurs zijn hoog opgeleid en hebben altijd persoonlijk contact. Een verzekeringsadviseur kan in onze overtuiging alleen objectief en transparant adviseren als de opdrachtgever de adviseur daarvoor rechtstreeks betaalt. Onze verdiensten en het inhoudelijke advies dat u van ons krijgt staan dan ook los van elkaar. Wij werken transparant met een urenverantwoording. Wij laten ons op geen enkele manier betalen door provisies of bonussen van verzekeringsmaatschappijen. Dit levert naast een 100% objectief en specialistisch advies bijna altijd een (fors) kostenvoordeel op!

Firmo Risico Adviseurs werkt met verschillende modules:

  • Module 1: 
    Risicoanalyse: welke risico’s loopt uw onderneming en welke risico’s loopt uzelf? Met een grondige analyse brengen wij dit in kaart. Samen met u beoordelen we welke risico’s aanvaardbaar zijn en welke risico’s u wilt afdekken.
  • Module 2: 
    Advies: aan de hand van de risicoanalyse adviseert Firmo Risico Adviseurs welke risico’s u op welke manier het beste kunt afdekken.
  • Module 3: 
    Beheer: Als u niet zelf de verzekeringen wilt beheren, dan kan Firmo dit voor u doen. Denk hierbij aan aanvragen, controles, schadeafhandeling, wijzigingen doorvoeren, maar ook de tussentijdse check op de bestaande portefeuille en bij wijzigingen in uw bedrijfsvoering.

De modules 1 en 2 kunt u afzonderlijk afnemen. Hierdoor kunnen wij voor u een offertevergelijking of second opinion uitvoeren. Ook kunt u ons de risicoanalyse en eventueel het advies laten uitvoeren, waarbij u zelf of uw huidige tussenpersoon, het beheer uitvoert.

No cure no pay

Voor MKB bedrijven werken we ook op een ‘no cure no pay’ basis. Wij vergelijken uw lopende verzekeringsportefeuille met onze methodiek. Ons uitgangspunt is dat je ‘appels met appels moet vergelijken’. Kunnen wij op basis van vergelijkbare verzekeringen een beter aanbod doen, dan betaalt u ons eenmalig onze gewerkte uren tot een maximum van het verschil. U beslist zelf waar u de verzekeringen wilt onderbrengen. Dat kan dus ook gewoon bij uw huidige tussenpersoon. Besluit u in later stadium dat u ook het beheer wilt laten uitvoeren door Firmo Risico Adviseurs, dan vervalt deze eenmalige nota en brengen wij u de vooraf geoffreerde beheersfee in rekening.

Neem contact met ons op voor verdere informatie en vraag naar de mogelijkheden en toegevoegde waarde voor uw bedrijf!

Wij adviseren onder anderen in: