Firmo Risico Adviseurs heeft al sinds jaren veel expertise en klandizie in commercieel vastgoed opgedaan. Dat doen we voor eigenaren en beheerders van (commercieel) vastgoed en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Wij verzekeren vastgoedportefeuilles door middel van een door ons collectief ingekochte opstalverzekering. Door de collectiviteit zijn de premies hiervan zeer scherp en behoren tot de goedkoopste opstal premies van Nederland, omdat ze zijn gebaseerd op een totale portefeuille van ruim drie miljard euro verzekerd kapitaal! Daarnaast, nog belangrijker, zijn er voor u bijzonder gunstige voorwaarden in de polis opgenomen die bij uitstek geschikt zijn voor commercieel vastgoed. Neem contact met ons op en informeer naar deze voorwaarden!

Ons collectief hebben wij ondergebracht bij gerenommeerde en solvabele verzekeraars, die aangesloten zijn bij de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs. Het collectief kenmerkt zich door:

  • Zeer scherpe premies voor opstal, glas en aansprakelijkheid;
  • Laag eigen risico;
  • Bijzonder gunstige voorwaarden voor commercieel onroerend goed;
  • Inclusief waardebepaling en garantie tegen onderverzekering;

Het collectief is geschikt voor professionele vastgoedbeleggers, VVE’s, Vastgoed CV’s en -BV’s, particuliere vastgoedportefeuilles en vastgoedbeheerders. Het vastgoed moet gelegen zijn in Nederland en moet goed onderhouden zijn.

Kijk voor meer informatie naar www.vastgoedverzekeringen.nl of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!