Over Ons

Wij zijn specialist op gebied van verzekeringen en pensioenen voor bedrijven en instellingen. Onze toegevoegde waarde zit in onze deskundigheid en ervaring en weten als regionale partij wat u als ondernemer bezig houdt. Onze werkwijze en verdienmodel zijn volledig transparant; wij factureren alleen aan onze opdrachtgevers en ontvangen géén provisies of bonussen van verzekeringsmaatschappijen, banken of andere partijen.

Onze missie: ‘Wij willen uw bedrijfscontinuiteit optimaliseren’.
Onze kernkwaliteiten: Deskundig, transparant en persoonlijk.

Onze mensen

Gerd Jan ter Harkel is directeur en mede-eigenaar van Firmo Risico Adviseurs. Hij heeft een bancaire achtergrond is voor veel relaties een gesprekspartner op gebied van risicomanagement en vastgoed.

Eigenschappen: Analytisch, verbindend, objectief, direct, humor.

Vindt leuk: Watersport, muziek, auto’s, ‘wine & dine’, netwerken.

Michel Wehkamp is mede-eigenaar van Firmo Risico Adviseurs. Hij is Register Pensioen Adviseur en houdt zich voornamelijk bezig met advisering van (collectieve) pensioenen en Financiële Planning. Hij spreekt de ondernemerstaal en zijn adviezen zijn helder en duidelijk.

Eigenschappen: Daadkrachtig, punctueel, afspraak is afspraak, luisteren, analytisch.

Vindt leuk: Squashen, festivals, lezen en motorrijden.

Sergé Eising is Register Makelaar in Assurantiën. Hij komt graag bij onze relaties over de vloer om zich eigen te maken in de situatie van de klant en dit te kunnen vertalen in een goed advies.

Eigenschappen: Vakidioot, loyaal, verantwoordelijk, behulpzaam.

Vindt leuk: Gezin, vliegtuigen, Formule 1, voetbal.

Bart Burggraaf is Register Adviseur in Assurantiën. Hij is de spil in het web voor onze zakelijke relaties en voor vastgoedverzekeringen. Bart heeft veel affiniteit met ICT en technologische ontwikkelingen.

Eigenschappen: Analytisch, evenwichtig, flexibel, rustig, pragmatisch.

Vindt leuk: Gaming, films/series/docu’s, beleggen, geschiedenis/geopolitiek.

Erwin Benjamins is gecertificeerd adviseur zakelijk en inkomen. Hij is een gedreven professional met “het hart op de goede plek”. Vaktechnisch sterk en op gepaste momenten streng voor zijn klanten. Erwin zoekt altijd naar een oplossing, komt zijn afspraken na en is een adviseur waar je als klant op kunt bouwen en vertrouwen.

Eigenschappen: gedreven professional, generalist, oplossingsgericht.

Vindt leuk: Gezin, hardlopen/fitness, reizen, films/series/documentaires, uitgaan.

Refik Gencer is gecertificeerd adviseur voor pensioenen en complexe producten. Hij onderhoud veel contacten met bedrijven en ondernemers over hun pensioenvoorzieningen en Financiële Planningen.

Eigenschappen: Pietje precies, helpen, humor, kritisch, loyaal, spraakzaam, verantwoordelijk.

Vindt leuk: Gezin, koken, reizen, Aziatische gerechten, films en (retro-)games.

Fokje van der Meulen (gecertificeerd adviseur zakelijk) is verantwoordelijk voor onze administratie. Zij zorgt er voor dat uw polis goed verwerkt wordt. Wanneer uw polis geactualiseerd of naverrekend moet worden, dan neemt zij contact met u op.

Eigenschappen: nuchter, sociaal, oog voor detail, doorzetter, rechtvaardig.

Vindt leuk: haar kinderen, festivals en concerten, Italië en dan vooral Sicilië, genieten van wat het leven brengt.

Helga Drenth is de facilitaire spil binnen ons bedrijf. Zij verzorgt onze personeelszaken, facilitaire zaken en ondersteunt het management daar bij waar nodig is.

Eigenschappen: Vrolijk, aanwezig, humor en te herkennen aan haar donkere stem!

Vindt leuk: Muziek, theater, tuinieren, stedentrips.

Erik Schipper is Register Makelaar in Assurantiën. Hij vindt het leuk om risico’s in kaart te brengen van onze zakelijke relaties en vervolgens te zorgen voor een passend en helder risico- en verzekeringsadvies.

Eigenschappen: analytisch, leergierig, rustig, doorzetter

Vindt leuk: muziek, (berg)wandelen, lekker eten, MotoGP en lezen.

Gerbrich de Boer is de Controller binnen ons bedrijf. Zij neemt taken als de AVG (privacy wetgeving), AFM en financiële processing voor haar rekening.

Eigenschappen: analytisch, vrolijk, gastvrij, creatief, sportief en open.

Vindt leuk: Muziek, dansen, gezelligheid, fotograferen en sporten als fietsen, schaatsen en zeilen. Ze kan zich ook uitstekend vermaken met oude keramiek (bijvoorbeeld West Germany vazen).