Over Ons

Wij zijn specialist op gebied van verzekeringen voor bedrijven en instellingen. Onze toegevoegde waarde zit in onze deskundigheid en ervaring en weten als regionale partij wat u als ondernemer bezig houdt. Onze werkwijze en verdienmodel zijn volledig transparant; wij factureren alleen aan onze opdrachtgevers en ontvangen géén provisies of bonussen van verzekeringsmaatschappijen, banken of andere partijen.

Onze missie: ‘Wij willen uw bedrijfscontinuiteit optimaliseren’.
Onze kernkwaliteiten: Deskundig, transparant en persoonlijk.

Onze mensen

Erik Schipper, directeur en partner van Firmo. Hij vindt het leuk om risico’s in kaart te brengen van onze zakelijke relaties en vervolgens te zorgen voor een passend en helder risico- en verzekeringsadvies.

Eigenschappen: analytisch, leergierig, rustig, doorzetter.

Vindt leuk: muziek, (berg)wandelen, lekker eten, MotoGP en lezen.

Gerd Jan ter Harkel is Partner van Firmo. Hij heeft een bancaire achtergrond en heeft veel kennis van beleggen in onroerend goed. Gerd Jan is voor veel relaties een gesprekspartner voor risicomanagement en vastgoedfinancieringen.

Eigenschappen: Analytisch, verbindend, objectief, direct, humor.

Vindt leuk: Watersport, muziek, auto’s, ‘wine & dine’, netwerken.

Sergé Eising is Register Makelaar in Assurantiën en tevens partner van Firmo. Hij komt graag bij onze relaties over de vloer om zich eigen te maken in de situatie van de klant en dit te kunnen vertalen in een goed advies.

Eigenschappen: Vakidioot, loyaal, verantwoordelijk, behulpzaam.

Vindt leuk: Gezin, vliegtuigen, Formule 1, voetbal.

Kevin Danhoff werkt als administratief van de binnendienst. Hij houdt zich voornamelijk bezig met vastgoedverzekeringen. Zijn taken zijn onder andere het opstellen van offertes en het uitvoeren van waardebepalingen.

Eigenschappen: leergierig, volhoudend, flexibel en nauwkeurig.

Vindt leuk: reizen, auto’s en motoren, films en series, fotografie en sporten.

Stefan Wolters is gecertificeerd adviseur zakelijk en inkomen en hij is de schadebehandelaar binnen Firmo. Mocht u als klant onverhoopt te maken hebben gehad met schade dan kunt u bij Stefan terecht om de schade op een correcte en juiste manier te laten afwikkelen.

Eigenschappen: Hands on, eerlijk, hulpvaardig.

Vindt leuk: Gezin, hardlopen, voetbal, wintersport, kamperen

Esther van der Veen is gecertificeerd adviseur zakelijk en inkomen. Zij doet dit op een kritische en betrokken manier. Graag staat zij onze vastgoed klanten met raad en daad bij.

Eigenschappen: betrokken, discipline, behulpzaam, sociaal, meelevend en verantwoordelijk.

Vindt leuk: hardlopen, krachttraining, series kijken en uitjes met familie en vrienden.

Marjolijn Naaijer is gecertificeerd adviseur zakelijk en inkomen. Zij heeft haar sporen in de assurantiebranche meer dan verdiend heeft. Zij beheerst alle disciplines op een zeer hoog niveau. Gecombineerd met een hoge dosis Groningse nuchter-, en directheid, is zij in staat het beste uit de markt te halen. Op haar is van toepassing geen woorden maar daden.

Eigenschappen: Gedreven, pietje precies, behulpzaam, rustig, loyaal, verantwoordelijk.

Vind leuk: Lezen, reizen, wandelen, fitness, theater en gezellig uit eten.

Bart Burggraaf is Register Adviseur in Assurantiën. Hij is de spil in het web voor onze zakelijke relaties en voor vastgoedverzekeringen. Bart heeft veel affiniteit met ICT en technologische ontwikkelingen.

Eigenschappen: Analytisch, evenwichtig, flexibel, rustig, pragmatisch.

Vindt leuk: Gaming, films/series/docu’s, beleggen, geschiedenis/geopolitiek.

Erwin Benjamins is gecertificeerd adviseur zakelijk en inkomen en tevens partner van Firmo. Hij is een gedreven professional met “het hart op de goede plek”. Vaktechnisch sterk en op gepaste momenten streng voor zijn klanten. Erwin zoekt altijd naar een oplossing, komt zijn afspraken na en is een adviseur waar je als klant op kunt bouwen en vertrouwen.

Eigenschappen: gedreven professional, generalist, oplossingsgericht.

Vindt leuk: Gezin, hardlopen/fitness, reizen, films/series/documentaires, uitgaan.

Fokje van der Meulen (gecertificeerd adviseur zakelijk) is verantwoordelijk voor onze administratie. Zij zorgt er voor dat uw polis goed verwerkt wordt. Wanneer uw polis geactualiseerd of naverrekend moet worden, dan neemt zij contact met u op.

Eigenschappen: nuchter, sociaal, oog voor detail, doorzetter, rechtvaardig.

Vindt leuk: haar kinderen, festivals en concerten, Italië en dan vooral Sicilië, genieten van wat het leven brengt.

Manoek Atanesyan is Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC) en bezit daarnaast de relevante diploma’s om bedrijven te mogen adviseren op het gebied van risicobeheer. Het sparren met gepassioneerde ondernemers is wat zijn werk leuk maakt. De zaken vanuit een ander perspectief belichten en de ondernemer aan het denken zetten, is een van zijn kwaliteiten.

Eigenschappen: dienstbaar, kritisch, oplossingsgericht.

Vindt leuk: reizen, voetbal, mountainbiken en festivals